Jag vill hitta
i Värnamo
Sök

Vi behöver en mängd aktiviteter i City för att locka fler besökare

Vi behöver en mängd aktiviteter i City för att locka fler besökare

”Mellan hägg och syren har skomakaren stängt” är ju ett gammalt uttryck som brukar användas emellanåt. Uttrycket syftar till perioden mellan häggen respektive syrenen har slagit ut. I år har nog ledigheten uteblivit eller varit kortvarig eftersom allt började grönska på samma gång.

Torghandlare som säljer frukt och grönt

Under våren och försommaren händer det mycket även i Värnamo City. Påskmarknaden den 31 mars blev lyckad med ett stort antal besökare och utställare och därefter har de olika evenemangen och aktiviteterna avlöst varandra med bland annat tjejkväll, valborgsfirande, hälsolördag och Karneval. Vi har även fått en torghandlare som säljer frukt och grönt sex dagar i veckan vilket är mycket uppskattat. Vi behöver en mängd aktiviteter i City för att locka fler besökare. Utan aktiviteter blir det missnöje hos besökarna, konsumenterna och näringsidkarna.

Som sagt så arrangeras det under året en mängd olika evenemang och aktiviteter i City. Allt för att främja och tillgodose besökarnas och handelns intressen. Även om det görs mycket så skulle vi behöva göra ännu mer. Värnamo City vill främja goda idéer och både jag och min styrelse är beredda att även hjälpa den som vill förverkliga sina idéer med viss finansiering om det skulle behövas. Tveka inte med att kontakta mig för att bolla din idé.

Vi behöver bygga en stark kundlojalitet för att trygga handeln

Värnamo Citys vision är ”Din självklara mötesplats” och för att nå dit behöver vi jobba med ett antal viktiga mervärden som vi kan förkorta med STUK. STUK står för Service, Tillgänglighet, Utbud och Service. Vi tar små steg i rätt riktning inom dessa områden, men vissa av dom känns tuffare. Utbudsbiten har förändrats i City och kommer att förändras än mer i framtiden. Köpmönstret hos konsumenten ser inte likadant ut som för bara några år sedan och konkurrensen har hårdnat. Vi behöver bygga en stark kundlojalitet för att trygga handeln i Värnamo och av den anledningen kommer vi med start den 28 juni att lansera ett nytt kundlojalitetsprogram. Ett digitalt stämpelsystem som belönar kunderna med bonus när man har gjort inköp till en viss summa. Du kan läsa mer om vårt nya kundlojalitetsprogram i det här numret av Köpstaden.

”Mellan hägg och syren har skomakaren stängt” är som sagt ett gammalt uttryck och i Värnamo City finns inte mycket kvar av det talesättet. Vi har mer generösa öppettider än någonsin och från och med augusti blir det enklare för dig att veta när vi har extraöppet på torsdagar. Första torsdagen i varje månad håller vi öppet till klockan nitton för att du ska känna att vi finns tillgängliga och kan erbjuda dig en fantastiska service i butikerna. Sedan ska vi inte glömma alla övriga näringar i City som håller öppet på sena kvällar och nätter. Allt för att tillgodose behoven. Värnamo Citys nya logga symboliserar upplevelsen av handeln på ett nytt och modernare sätt.

Somriga hälsningar från ett City med rätt STUK

Anders Wallin
Centrumledare

Kommentarer 0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta