Jag vill hitta
i Värnamo
Sök

 

Värnamokalaset

13 maj 2023

Den 13 maj går årets VärnamoKalas av stapeln och vi välkomnar återigen barn, unga och vuxna till att delta i vår fest som pågår hela dagen.

Under dagen bjuder kulturskolan på underhållning och workshops med smakprov från alla deras olika verksamheter, bland annat med sång, musik, dans och konst. Den stora dansfesten är en av kulturskolans höjdpunkter och kommer vara i Åbroparken under dagen.

Vi välkomnar alla Värnamo Kommuns föreningar och företag att delta med att visa upp sin verksamhet och berätta mer om sig själva, vissa erbjuder även prova på under dagen.

En och annan överraskning väntar men vi kan avslöja redan nu att vi får besök av Clownen Manne, Buller och bång samt att hela dagen avslutas med en gratiskonsert av en hemlig artist!!

Till detta adderar vi Loppis med The Fortress där all försäljning gå till deras arbete för kvinnor i Uganda samt marknadsknallar och en massa trevliga matstånd.

Butikerna håller öppet mellan 10-16 och stans restauranger och fik välkomnar er på lunch och fika.

Vilken dag va!?

Så, skriv in 13 maj i kalendern och följ VärnamoKalaset på @varnamokalset på sociala medier.

Är du förening eller företag och vill synas i samband med denna dag. Maila oss på varnamokalaset@gmail.com så snackar vi vidare!