Minimarknad i City

Den 6 augusti har vi en liten minimarknad i City. Inte lika stor som en vanlig marknad, men med en hel del knallar som kommer och säljer.
Platspåsar, godis, mat, frukt och en hel del annat smått och gott kommer att finnas till försäljning i City den 6 augusti mellan 09-16.

Sommarloppis på Storgatsbacken

På Storgatsbacken ställer vi upp marknadsbord för loppisförsäljning. Du kan boka din kostnadsfria plats genom att SMS:a till Anders på 070-6776008 eller maila till: anders@varnamocity.se

Magisk Cirkus för hela familjen

Funnybones Production presenterar Magisk Cirkus – en minifestival för barn 3-103 år.

Kommer till Värnamo 6 augusti 2022!

Två olika föreställningar och en cirkusskola – prova på!

”Magi: Unplugged”

Den fenomenale trollkonstnären Malin Nilsson utmanar både sinnen och syn när hon med magi får saker att försvinna på ett förunderligt sätt! Ska hon lyckas att trolla fram dem igen? Och hur kan hon förtrolla en sak så att den blir en annan? Malin är en av få kvinnliga trollkonstnärer som har blivit inbjuden till Magic Castle i Los Angeles två gånger. Hon är innovativ och bemästrar det ädla konststycket magi med bravur.

”Magisk Cirkus”

Med nya, spännande och roliga nummer inför sommarens turné, blandar Magic Thor och Miss Monette magi, humor, jonglering, verbal graffiti och fysisk komik med improvisation. Ni får också se akrobaten Joel Roxendahl i ett tempofyllt dans-akrobatiskt nummer och hur han använder en pilatesboll på ett helt nytt och innovativt sätt. Som final får Miss Monette med publiken i ett medryckande gitarr- och trumnummer tillsammans med Magic Thor.
Tider:

Kl. 11.00 Magisk Cirkus med Magic Thor, Miss Monette och Mr. Rox
Kl. 12.00 Magi: Unplugged med Malin Nilsson
Kl. 13.00 Magisk Cirkus med Magic Thor, Miss Monette och Mr. Rox
Kl. 14.00 Magi: Unplugged med Malin Nilsson
Kl. 15.00 Cirkusskola – Prova på

Barnaktiviteter

I Åbroparken ställer vi upp hoppborg och lite andra barnaktiviteter mellan 10-16