Värnamo Filmhistoriska Festival

Helgen den 20-23 april är det återigen dags för Värnamo Filmhistoriska Festival på Gummifabriken i Värnamo. Du kan läsa mer om Festivalen och köpa biljetter här: >>

Det har även gått ut en bilaga i lokaltidningen Värnamo Nyheter. Du kan läsa den online här >>

Erbjudande för dig med Festivalpass

Värnamo City vision är ”Din självklara mötesplats”. City samverkar med flera aktörer för att nå visionen. Vi har ett bra samarbete med Värnamo kommun, Värnamo Näringsliv, Föreningar och andra aktörer som vill skapa ett trivsamt city för alla.

Generellt Erbjudande

Värnamo City består av en stor mix av butiker. Vi har många av de kända kedjorna som är etablerade i City. Vilka alla är kan du läsa om här: >>

Vårt främsta erbjudande till alla är att vi stoltserar med kanske ”Världens bästa lokala shopping” med allt vad det innebär. Till oss är alla välkomna oavsett om det handlar om att skaffa inspiration eller få hjälp med ett inköp.

Presentkort Värnamo City

Du som har ett festivalpass kan i perioden 20-26 april köpa dina presentkort med 5% rabatt här på vår hemsida. Använda koden FESTIVAL23 som rabattkod när du köper ditt kort. Klicka vidare till produktsidan för presentkort här för att handla presentkort >>.

Guldfynd

20% på en vara med vissa undantag (på ordinarie pris och ej på Fenia, Schalins, Fleming uziel, Sarek och special beställningar)

Inges El

20% på en valfri armatur (ord.pris)

PlejsEtt

20% på valfri vara (ordinarie pris) mot uppvisande av Festivalarmband 20-23 april. Läs mer om PlejsEtt här >>.

Önska IK Form

20% på valfri vara (ordinarie pris) mot uppvisande av Festivalarmband 20-23 april.