Jag vill hitta
i Värnamo
Sök

Värnamo City - Familjelördag

Aktivitetskalender

Flanadentorget:

IFK Värnamo och Internationella vänner

I samarbete med Internationella Vänner bjuder IFK Värnamo in till Gå-Fotboll på Flanaden för alla som vill på en uppblåsbar fotbollsplan!

 

 

Bruno Mathssons plats:

Värnamo Hockey 

Kom förbi oss och hälsa på aktiva spelare, ledare och funktionärer inom Värnamo hockey. Vi visar upp bredden på vår verksamhet, från hockeyskolan upp till A-laget. Du kan få prova skjuta mål på vår A-lagsmålvakt, vinna priser och prata hockey. Vi vill särskilt välkomna nya spelare till alla våra lag. Kom och träffa oss och få en inblick i vår verksamhet och hur kul det är att spela hockey hos oss! Välkomna!

Värnamo vinterbadare

Vidösternsimmet

Åbroparken:

Hoppborg

Barnkarusell

Värnamo Folkhögskola

Marknadsföring av skolan
Tipspromenad för familjer på temat allemansrätten (vi sätter upp frågorna runt Åbroparken och alla som deltar får ett diplom och ett litet pris)
Tillverkning av sällskapsspel i naturmaterial (som familjen får ta med sig hem)
Vi tillagar av krabbelurer som vi bjuder besökarna på

 

City:

Djurens vänner

Kommer att prata om vårt arbete med hemlösa djur och berätta om vårt nya katthem som kommer att ha öppet hus första helgen i oktober. Vi pratar också om de lagar och regler som gäller för kattägare med kastrering, chipmärkning och registrering. Vi har lite informationsfoldrar att dela ut och man kan självklart ge en gåva till vår ideella organisation.

Ansiktsmålning

kom och bli målad utanför IK Form. 

Kompis

Träffa Kompis runt om i City mellan 11-14

Popcorn

Vi bjuder på Popcorn utanför Jack & Jones

Linn Beaty & Care

Linn färgar håret på barnen och säljer hårvårdsprodukter

Friskis  

Kom hit och tävla! Hur fort kan du cykla på en Airbike? Gissa vikten? Vi kommer även  ha ett infobord där ni kan få information om vår verksamhet.