Jag vill hitta
i Värnamo
Sök

En butik som är tillgänglig för alla

En butik som är tillgänglig för alla

Det har öppnat en ny fantastisk butik i Värnamo City. En butik som är tillgänglig för alla, har generösa öppettider och har ett sortiment som växer hela tiden. Just nu finns det skor, kläder, hemelektronik, cyklar och presentkort till försäljning. Det är alltså en riktig allround butik som har etablerat sig. Har du sett den ännu? Butiken som jag pratar om heter varnamohandel.com och är alltså Värnamo Handels och Värnamo Citys satsning på en E-butik för den lokala handeln.

Ett stort önskemål att satsa digitalt

Att skapa rätt förutsättningar och att utveckla handeln är prioriterade områden för mig som centrumledare. Genom en gemensam E-butik skapas möjligheter för den mindre butiken att göra en digital satsning på handel över nätet. Undersökningar som gjorts visar att det finns ett mycket stort önskemål om att satsa digitalt från mindre butiker, men att det dessvärre stoppar vid tanken på grund av tids- och resursbrist. Att kombinera den traditionella butiken med e-butikens möjligheter är redan väl etablerat hos de större kedjorna. Tillgängligheten på nätet och service i butiken skapar ett svårslaget koncept som gynnar både cityhandeln och konsumenten. Idag startar 80% av alla köpbeslut med en Googlesökning så detta är definitivt framtidens modell för de butiker som vill vara med i matchen. Håll utkik på varnamohandel.com framåt för att ta del av nyheter och erbjudanden. Det är en unik butik som jag tror vi är ensamma om i Sverige.

Julen närmar sig med stormsteg

Under oktober träffades ett drygt 30-tal medlemmar från handeln vid en första ambassadörs- och serviceutbildning. Syftet med utbildningen är att öka stoltheten, gemenskapen och servicen i vår stad. Utbildningen var mycket uppskattad och snart är det dags för steg två i utbildningen. Nu när julen närmar sig med stormsteg innebär det en rolig och hektiskt period. Nu ska en stor del av årets försäljning ske och det är viktigt att både humöret och servicenivån är på topp för att möta alla kunder. Jag är övertygad om att du som besökare och kund till Värnamo City kommer märka utbildningens effekt och att servicenivån och engagemanget för dig som kund är på topp. En lokal butik som är kända för sin höga servicenivå är Inges El vid Järnvägsplan.

Eldrivna bussar som ska trafikera stadens gator

Jag har stora förhoppningar inför 2017. En mängd projekt pågår inom kommunen för att Värnamo ska fortsätta att växa på ett hållbart och framgångsrikt sätt. Ett av projekten som jag ser fram emot är de nya eldrivna bussarna som ska trafikera stadens gator. Om allt faller väl ut har vi el- bussarna på plats redan i augusti och det innebär utökad turtäthet och även trafikering på kvällar och helger. Allt för att göra stadens olika begivenheter tillgängliga på bästa sätt. Inte minst miljömässigt. Inte långt efter detta är det dags att inviga etapp 2 av Gummifabriken. I september slås portarna upp till en helt ny del som innefattar bland annat ett Auditorium, bibliotek och Biosalonger. Det kommer definitivt att stärka Värnamo både som kommun och centralort.

Anders Wallin
Centrumledare

Kommentarer 0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta