Jag vill hitta
i Värnamo
Sök

Det är viktigt att den som besöker City ska trivas oavsett vilket ärende man har

Det är viktigt att den som besöker City ska trivas oavsett vilket ärende man har

Islutet av september presenterades Cityklimatet som är en rapport som tas fram av analysföretaget WSP på uppdrag av fastighetsägarna. Kortfattat kan man säga att det är en analys av hur detaljhandeln och annan service utvecklas i våra städer över tid. På listan över de tio stadskärnor med starkast omsättningsutveckling 2016/2017 kom Värnamo på plats nummer tre.

Jag har vid flera tillfällen skrivit om den strukturella förändringen som våra stadskärnor just nu befinner sig i. För Värnamos del syns det tydligt på restaurang-och nöjesutbudet som har ökat markant de senaste åren. Vi ser tydligt att ett utökat utbud innebär att fler går ut och äter och roar sig nu än tidigare och att en större del av konsumtionen läggs på mer än bara den traditionella shoppingen. Jag diskuterade detta med en bekant i samband med marknaden Friveckolördag. Han tyckte att Värnamo verkligen hade förändrats den senaste tiden och att Värnamo nu erbjöd något för i stort sett alla smaker. Han skulle exempelvis göra en heldag i City under marknaden genom att inleda med en promenad på marknaden med tillhörande fika på ett av stadens café. Därefter skulle han gå på vinmässan på Scandic och sedan avsluta dagen med middag och efterföljande Blueskväll på Gummifabriken. Gummifabriken och Madame kan du läsa mer om på andra nyheter som ska publiceras här snart.

Det är viktigt att den som besöker City ska trivas oavsett vilket ärende man har. Det ska vara en upplevelse att besöka våra restauranger, caféer och butiker. Besökaren är den viktigaste reklampelaren vi har så det är viktigt att bemötandet och upplevelsen är positiv. Nu inför julen kommer vi även att förstärka upplevelsen genom vår helt nya julbelysning som kommer att tändas upp i god tid innan första advent.

Julen är som sagt i antågande och om en månad är det julafton. För handeln i Värnamo är det den absolut viktigaste perioden på året och min förhoppning är att så många som möjligt ger handeln i Värnamo möjlighet att överträffa besökarens förväntningar. Vår nya kundklubb, Klubb Värnamo, kommer givetvis att ladda på med bra erbjudanden. Vi kommer som vanligt köra med generösa öppettider för dig under hela december så att du inte behöver stressa. Om du har svårt att veta vad du ska ge i Julklapp kan ett presentkort från Värnamo handel vara perfekt. Du köper det hos Audio Video, Håkanssons Parfymeri, Hemmahallen eller på varnamohandel.com.

Jag vill rikta ett stort tack till dig som handlar på hemmaplan. Det är tack vare dig som vi ligger på plats tre på listan över de stadskärnor med bäst utveckling.

God Jul och Gott Nytt År

Värnamo City
– Din självklara mötesplats

Anders Wallin
Centrumledare

Kommentarer 0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta